Princippet om forstøvningsventilatoren?

Princippet for den centrifugalkølende sprayventilator: vandstrømmen gennem den roterende vanddispergeringsanordning med høj hastighed producerer vandpartikler med stor centrifugalkraft. Vandpartiklerne flyver mod forstøvningsanordningen og bryder i mange tågepartikler med en diameter på kun 5-10 mikron. Tågepartiklerne følger blæseren. Luftstrømmen diffunderer ind i rummet, blander sig fuldt ud med den varme luft og fordamper, absorberer en del af varmen for at reducere temperaturen, og denne proces øger luftens relative fugtighed og øger luftstrømmens hastighed.

Højdejusterbar centrifugal tågeventilator med fjernbetjening: Ved hjælp af princippet om ultralyd højfrekvent oscillation forstøves vandet til ultrafine partikler på 1 ~ 5μm, og vandtågen spredes ud i luften gennem blæserenheden for at gøre den omgivende luft frisk og behagelig. Ultralydsforstøveren har høj forstøvningsintensitet, høj forstøvningseffektivitet og fin og blød tåge. Tågen, der blæses fra blæseren, vil ikke få folk til at føle sig fugtige, og håndfladen vil ikke føle fugt, men vil kun få huden til at føles fugtet og behagelig. Samtidig har det fordelene ved strømbesparelse og lang levetid. Dette produkt kan bruges som almindelig bordventilator eller som luftfugter. De to supplerer hinanden for at opnå et højere niveau af komfort.

principle of the atomization fan

Forstøvningsventilatoren er et udendørs kølesystem eller et åbent og åbent indendørs kølesystem. Kort sagt er den udstyret med et ventilatorsystem til befugtning og sprøjtning. Tigerwei forstøvningsventilatoren kan producere 20 mikron ultrafin spray, som fordamper. De små vanddråber på de sidste 20 mikrometer kan absorbere meget varme i luften, effektivt dæmpe varmen og sikre deltagernes sikkerhed og komfort.


Indlægstid: 23. august 2021